Λόνζα

Λόνζα Ευρυτανίας Στρεμμένου

Η λόνζα, ή αλλιώς λούντζα ή λούζα (θα την ακούσετε με όλες αυτές τις ονομασίες) παρασκευάζεται από νωπό χοιρινό κρέας από το πάνω μέρος του ζώου, αλατίζεται και αρωματίζεται με μυρωδικά που της δίνουν ιδιαίτερη γεύση. Για την παρασκευή της χρησιμοποιείται μεγάλο φυσικό έντερο, που επιτρέπει τη φυσική ωρίμανση του προϊόντος, για διάστημα περίπου 3 μηνών, σε ειδικούς χώρους.

Διαθέσιμα Προϊόντα Περιγραφή
ΛΟΝΖΑ

Διατίθεται ολόκληρο σε συσκευασία

Βάρος: 350-450gr
Διάρκεια: 3 μήνες

lonza-neo-proion-stremmenos.

Λόνζα κομμένη σε φέτες σε  αεροστεγή συσκευασία.

Βάρος: 80 gr
Διάρκεια: 3 μήνες

Ποικιλία αλλαντικών Στρεμμένου Ευρυτανίας

Ετοιμες φέτες σε συσκευασία ποικιλίας μαζί με άλλα αλλαντικά.

Σταθερό βάρος: 120 γρ
Διάρκεια: 3-4 μήνες

Advertisements